Sunday, November 13, 2011

Paper saiko T_T

Bismillahhirrahmanirrahim..

Assalamualaikum..Isnin ini atau bersamaan dengan tarikh 14/11 ana akan menghadapi paper yang paling saiko di dunia (ok,cerita tipu sudaa~) =p
Paper apa?sudah tentulah paper INNOVATION IN SUPPLY CHAIN & LOGISTICS MANAGEMENT juga merangkap paper Sir Adham Mansor.Terbaikk~!


ana teringin nk jadi INVENTOR..(mood : tiba2)
tapi,tengah dok pikir jugak
nanti nak cipta produk/servis apa ek?..(hehe)





YES! All of us need change!!





ana student INTEGRATED LOGISTICS la..,bukan student LOJI..T__T
sedih bila masa ana start study dulu,ada member2
tanya ana ni akan bekerja kat bahagian loji2 ke?.. takpelah,
tak boleh salahkan diorang jugak sebab diorang pun taktau.^__^
(juz chill bebeh)









foot note: sesaja letak gambar ni,untuk memotivasikan diri sendiri..Farahana! setkan dalam mind kau yang subjek ni simple.hokkeh?? yang paling penting,banyakkan membaca tentang latest issue produk dan servis..^_____^ doakan kejayaan ana ye?

Wassalam..

2 comments:

  1. kak baizura..terima kasih daun keladi..lain kali wish la lagi..heehhee..^__^

    ReplyDelete